Chocolade masker

Stress maakt de huid vaal, dof en vermoeid en zorgt ervoor dat de natuurlijke weerstand geleidelijk afneemt. Het chocolade masker is daarom een perfecte behandeling als je een ware oppepper voor je huid wilt. Dit ontspannende masker is gemaakt op basis van cacao-extract, cacaoboter, lecithine, vanille, sinaasappel en orchidee.

Voordat het masker word aangebracht wordt de huid nog eens extra verwend doormiddel van een heerlijke gezichtsmassage met warme vitamineolie. Daar de huid dan helemaal klaar is om het warme chocolade masker te ontvangen.

Chocolade bestrijdt toxine, verbetert het vochtgehalte, kalmeert en heeft een hoge concentratie polifenolen, waarvan is aangetoond dat ze een krachtige antioxidatieve werking hebben en dus vrije radicalen vangen. Bovendien bevat chocolade cafeïne om celvernieuwing te stimuleren.

Voor een extra intensieve werking is aan het masker een complex van vanille, sinaasappel en orchidee toegevoegd, dat de eigenschappen van de chocola ondersteunt en stimuleert en ook nog eens heerlijk ruikt.

Of een Chocolade masker voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor de behandeling. Het Chocolade masker is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim een uur in beslag en kost € 60,-