Collageen behandeling

Collageen is een belangrijke lichaamstof in onze huid. De collageen bindweefselvezels in onze huid zorgen voor de sterkte van de huid.  De hoeveelheid collageen in onze huid neemt af naarmate we ouder worden. De steun valt als het ware van binnenuit weg en hierdoor kunnen lijntjes en rimpels ontstaan.

De Collageen behandeling is er op gericht om nieuw collageen toe te voegen aan de huid én om de huid nieuw collageen aan te laten maken. Ook in deze behandeling komt eerst de basisbehandeling aan bod. Vervolgens wordt de huid voorbewerkt met collageen-ampuls en collageen-crème. Dit wordt goed in gemasseerd zodat de huid optimaal wordt voorbereid op het collageen masker. Dit masker is een gel masker die wordt ingewerkt met de ultrasonic machine.

Het resultaat: de huid gaat nieuwe cellen aanmaken. Het gevolg hiervan is een betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Of een Collageen behandeling voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor deze behandeling. De Collageen behandeling is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

Deze behandeling kan eenmalig gedaan worden, maar ook in kuurverband. De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim anderhalf uur in beslag en kost € 80,-