Energie Cocon

Bij deze behandeling draait alles om wellness en ontspanning. Voorafgaand aan deze behandeling wordt de basis behandeling gegeven, waarbij de huid optimaal gereinigd wordt én wordt nagekeken wat hij op dat moment nodig heeft. Daarna start een heerlijk energie cocon behandeling. Bijzonder aan deze behandeling is dat elke fase van de behandeling met weldadige massages worden uitgevoerd die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

Bij deze massages worden de ampule’s, crèmes en serums afgestemd op de behoefte van de huid op dat moment. Daarna wordt het masker aangebracht met daar overheen een zacht schuimmasker dat het gezicht als een cocon omhult. Dit geeft de huid een dosis nieuwe energie.

Of een Energie Cocon behandeling voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor deze behandeling. De Energie Cocon behandeling is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt anderhalf uur in beslag en kost € 70,-