Kaviaar behandeling

Kaviaar is het niet alleen een luxe om te eten, ook voor de huid doet dit natuurproduct wonderen. Kaviaar heeft een complex aan natuurlijke werkstoffen te bieden die belangrijk zijn om de huid te voeden en te herstellen.

Als je voor deze behandeling kiest starten we altijd eerst met de basis behandeling. Daarna wordt de huid voorbehandeld met een kaviaar ampul. De olie uit deze ampul bevat een vitamineolie met kaviaar die in de huid wordt gemasseerd.

Vervolgens wordt een kaviaar masker aangebracht die volledig afsluit waardoor de rijke voedingstoffen diep in de huid kunnen doordringen. De weldadigheid van deze luxe behandeling zorgt dat de huid in korte tijd haar vitaliteit en stevigheid terugvindt.

Of de Kaviaar behandeling voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor deze behandeling. De Kaviaar behandeling is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim een uur in beslag en kost € 90,-