Masqué Modelant

Als de huid om extra verzorging vraagt is de Masqué Modelant na de basisbehandeling een hele goeie optie. Dit masker biedt de intensiefste verzorging, zoals die alleen in een schoonheidssalon kan worden bereikt.

Elk gezicht bestaat uit vele uiteenlopende huidgebieden. Deze hebben allen hun eigen behoeften en verlangen juist die ondersteuning die precies is afgestemd op de conditie van elk huidgebied afzonderlijk. Dit masqué modelant is op deze inzichten gebaseerd. Het speciale mineralenmasker werkt als een katalysator: de effectiviteit van de gebruikte, speciale preparaten wordt met een veelvoud vergroot, zonder dat de afzonderlijke werkstoffen met elkaar worden vermengd.

Al op het moment dat het zachte masker wordt gemodelleerd, ontspannen de gezichtspieren zich. Bij het hard worden, wordt het masker uit zichzelf warm: de huidtemperatuur stijgt onopgemerkt, de lymfstroom en bloedcirculatie worden geactiveerd en zo wordt een gericht insluizen van de waardevolle werkstoffen mogelijk gemaakt.

Diep binnenin laadt de huid nieuwe kracht op. Het resultaat: de teint ziet er gevitaliseerd en jonger uit, alsof hij ”gelift” is.

Of een Masqué Modelant voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor de behandeling. Masqué Modelant is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim een uur in beslag en kost € 70,-