Microdermabrasie

Een jonge huid vernieuwt zichzelf elke 28 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces en heeft de huid meer moeite met het aanmaken van nieuwe huidcellen. Hierdoor kan de huid er doffer of grauwer uitzien en kunnen er fijne lijntje ontstaan. Doormiddel van een microdermabrasie behandeling kan de huidstructuur worden verbeterd.

Voorafgaand aan een microdermabrasie behandeling wordt altijd eerst de basisbehandeling uitgevoerd. Bij microdermabrasie worden met, op het huidtype afgestemde, diamantkopjes de dode huidcellen afgevoerd en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Op deze manier kunnen we de huidstructuur en huidconditie verbeteren. Je kunt microdermabrasie als een eenmalige behandeling ondergaan om de huid op te frissen, of in kuurverband om de huid een flinke boost te geven voor een nog beter resultaat. Deze behandeling geeft snel zichtbaar resultaat welke uiteraard per persoon kan verschillen.

Of een microdermabrasie behandeling voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor de behandeling. De microdermabrasie behandeling is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim een uur in beslag en kost €60,-