Thalasso sensitieve

De Thalasso sensitieve behandeling is er speciaal voor de gevoelige huid. Uiteraard starten we eerst met de Basisbehandeling waarna we overgaan op de speciale Thalassa werkstoffen. Na de basisbehandeling worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld met serums en crèmes die speciaal worden afgestemd op de gevoelige huid en rustig en ontspannend in gemasseerd worden. Vervolgens word het masker aangebracht met algen en mineralen die de huid afsluit. Waardoor de werkstoffen diep in de huid kunnen dringen. Dit geeft de huid een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand.

De Thalassa sensitieve behandeling heeft kalmerende en regenererende werkstoffen die maken dat de huid beter bestand is tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of de stress van alledag en brengt de huid weer in evenwicht.

Of de Thalasso sensitieve behandeling voor jouw huidtype geschikt is gaat altijd in overleg. Daarom is de basisbehandeling ook zo belangrijk, want dan kan ik goed inschatten of jouw huid op dat moment geschikt is voor de behandeling. De Thalasso sensitieve behandeling is daarom ook niet los te boeken en gaat altijd in overleg.

De complete behandeling met verzorgende producten neemt ruim een uur in beslag en kost € 60,-